LOS PEQUE RECICLADORES

Presentació de la campanya al Consell

La presentació de la segona edició de la campanya Los Peque Recicladores va tenir lloc dimarts passat en el Consell Insular de l´Illa d´Eivissa.

A l’acte van assistir el gerent de zona de Ecovidrio, Roberto Fuentes; el conseller d´Economia i Medi Ambient , Gonzalo Juan , i els regidors de Medi Ambient dels Ajuntaments d’Eivissa, Montse García; Sant Josep de sa Talaia, Neus Marí; Santa Eulària des Riu, Antonia Picó; i Sant Antoni de Portmany, Pablo Valdés.

El conseller va destacar la importància de conscienciar als nens sobre el reciclatge i va subratllar que es tracta de la segona edició després dels bons resultats obtinguts en la campanya anterior, així com la novetat que s’hagin establert tres categories per a fer el concurs més equitatiu.

En aquest sentit, Roberto Fuentes va donar a conèixer les dades de 2018 dels Peques Recicladors, en la qual van participar 30 col·legis, en la qual participaren més de 6.000 escolars de primària i es van recollir 62.973 quilograms d’envasos de vidre.

La mitjana de quilos recollits per nen va ser de 9,97 quilograms, una xifra molt elevada que esperen superar aquest any.

El guanyador final de la campanya de 2018 va ser el CEIP Buscastell, mentres que els guanyadors de les iniciatives van ser els centres escolars Puig d´en Valls, en dues ocasions, Balansat i Torre de Balàfia.