LOS PEQUE RECICLADORES

Primers guanyadors dels Peque Voluntaris

Los-Peque-Recicladores-Ecovidrio-Eivissa

Ja tenim als primers col·legis guanyadors dels Peque Voluntaris, un concurs paral·lel a la campanya dels Peque Recicladores en el qual es premien les millors iniciatives promogudes per alumnes, pares o professors per a promoure el reciclatge d’envasos de vidre en la seva zona.

Han estat quinze les iniciatives presentades el mes de febrer i l’elecció ha estat difícil per la qualitat i originalitat de les propostes. Finalment hem triat les següents:

• CEIP LABRITJA: Cercaviles pel barri amb instruments musicals.

Els alumnes van realitzar un cercaviles amb instruments com a tambors, panderetes i castanyoles, cridant l’atenció dels establiments perquè els donessin vidre i així donar a conèixer el concurs en el qual estan participant.

• CEIP SANT MATEU DE BAIX: Bunyolada per vidre

El diumenge 24 de febrer van realitzar, en el Centre Social de Sant Mateu de Baix, una activitat per a fomentar la recollida de vidre. Durant aquest dia, a tots els que portaven envasos de vidre se’ls intercanviaven per bunyols que cuinaven els propis nens.

• CEIP CA CANTÓ: Blog ambiental amb vídeo de difusió i transmisió de valors.

Han dissenyat un blog del centre dedicat a activitats de medi ambient, on promovien la campanya i animaven a la participació. A més, han realitzat un vídeo on els alumnes de Primària transmeten als d’Infantil la importància del reciclatge de vidre, promovent la transmissió de valors i la importància de protegir i cuidar el nostre entorn.

Cadascuna d’aquestes iniciatives rebran un xec per valor de 100 euros per a l’adquisició de material escolar.

I recorda que segueix obert el termini fins al 29 de març per a presentar noves iniciatives. Tres nous premis t’esperen.

Molta sort!