LOS PEQUE RECICLADORES

Campanya

Los Peque Recicladores a l’illa d’Eivissa és una campanya de Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de gestionar els residus d’envasos de vidre a Espanya, per incentivar el reciclatge de vidre entre els centres educatius de Primària de l’illa.

L’objectiu és promoure un concurs entre les escoles, amb importants premis per als més recicladors durant el temps de durada de la campanya, de l’1 de febrer fins al 31 de març.

Es facilita un contenidor personalitzat a les rodalies de l’escola perquè tota la comunitat educativa: alumnes, professors, famílies i veïns del centre recicli tots els envasos de vidre que pugui.

Aquest any, separats per categories, per tal de ser més equitatiu i per a tindre més possibilitats de guanyar.

  • Categoria A. Centres Educatius de més de 250 alumnes.
  • Categoria B. Centres Educatius entre 100 i 250 alumnes.
  • Categoria C. Centres Educatius de menys de 100 alumnes.

El centre escolar que més vidre recicli, de cada categoria, per alumne matriculat en primària guanyarà un fantàstic premi. Rebrà un xec per valor de 1.000€ per a la celebració de la festa final de curs.

A més tornen “Els Peque Voluntaris” on es premiarà mensualment les tres millors iniciatives per part dels alumnes, pares i tutors, per fomentar el reciclatge d’envasos de vidre a la seva zona, com per exemple un vídeo promocional amb els nens, o l’organització en grups d’alumnes que ajudin en la sensibilització i educació parlant amb bars o restaurants de la zona. Els col·legis premiats amb la millor iniciativa de recollida de vidre, rebrà un xec per valor de 100€ per a material escolar.